You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Mancaruri traditionale si bucatarie internationala

Vă invităm să descoperiți restaurantul din cadrul pensiunii, unde vă oferim o experiență culinară bogată, cu preparate inspirate din bucătăria tradițională românească. Capacitatea totală a restaurantului este de 65 locuri.

Meniul include preparate de porc, vânat, oaie, toate acestea fiind pregătite cu atenție și creativitate, în bucătăria proprie.

Experiența culinară se extinde și în exterior, pe terasa acoperita, cu capacitate de 50 locuri si terasa de lângă piscina, cu 80 locuri.

Cateva dintre mancarurile oferite

Meniuri oferite

SPECIALITATEA CASEI

Specialitatile casei ce vi le oferim sunt din bucataria romaneasca.
Toate preparatele proaspete de porc (toba, caltabos, carnati de casa, jumari) sunt completate cu branza de oaie si branza de burduf.

Tocanita de vitel de lapte
Ciorba de porc cu hrean
Tuica de prune si vinul casei

Atat gurmanzii cat si amatorii de diete vor gasi in meniul nostru preparate care sa le faca placuta sederea la Pensiunea MAI.

Pentru toti doritorii de peste proaspat, pensiunea are amenajata in curte o pastravarie proprie, unde fiecare - daca are placerea, poate sa-si pescuiasca pastravul pe care sa il serveasca.

Mese festive

La cerere organizam mese festive in stil traditional romanesc, petreceri cu DJ, karaoke in clubul pensiunii, petreceri la piscina, party-uri, foc de tabara si alte activitati specifice fiecarui sezon.

Pentru informatii suplimentare va rugam vizualizati site-ul noastru wwww.pensiunea-mai.ro sau sa ne contactati le email-ul info@pensiunea-mai.ro sau telephonic 0269-55 72 69 sau 0744 77 18 46.

Formular contact
//